×

کشور کانادا هم جزو اون کشورهایی هست که به سخت ویزا دادن بین ایرانی ها معروف شده. نبودن سفارت کانادا در تهران هم به این سختی اضافه شده و باعث شده این تصور پیش بیاد که گرفتن ویزای کانادا بدون مراجعه به آژانس های مسافرتی معروف و سپردن همه کار به اون ها، غیر ممکنه.

ویزای کانادا


تمامی فعالیت‌های سفارت کانادا به علت تعطیلی سفارت در ایران به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای هم‌جوار اتلاف هزینه و زمان بر است، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.
ویزا کانادا
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا:
مدارک: اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
 یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید.
 ترجمه شناسنامه.
 ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .
در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.
 تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.
 مدارک مالی:
 شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.

تمامی حقوق برای صاحب سایت محفوظ است.