×

کانادا یکی از کشور های زیبا و جالب توجه در قاره آمریکای شمالی میباشد و کشوری توریست پذیر است.برای دریافت ویزای توریستی کانادا یکسری اقدامات باید صورت بگیرد که در ادامه با آن آشنا میشوید. کانادا که جزو بزرگترین کشور های دنیا میباشد مناطق توریستی و گردشگری بسیاری دارد و حتی دریافت ویزایی توریستی کانادا برای کسانی که به دیدار اقوام و یا شرکت در کنگره های مختلف را دارند بسیار مهم است. در سال های اخیر کشور کانادا قوانین سختی را برای صدور ویزای توریستی کانادا وضع نموده است که با راهنمایی متخصصان گیلوا گشت میتوانید با این قوانین آشنایی بیشتری داشته باشید.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

به دلیل جاذبه های گردش گری بالای کانادا دریافت ویزای توریستی کانادا بسیار مهم شده است.حتی کسانی که به صورت موقت میخواهند در کانادا باشند و یا به دیدار اقوام و آشنایان بروند و یا در کنگره ها و یا همایش های کانادا شرکت کنند میتوانند از طریق دریافت ویزای توریستی کانادا در این کشور حضور داشته باشند.

 

مشخصات ویزای توریستی کانادا

اعتبار ویزای توریستی کانادا بسته به نوع ویزای تورستی که دریافت میکنید دارد. مثلا اگر ویزای single را دریافت کرده باشید مدت زمان آن نهایتا شش ماه میباشد و به صورتی است که برای یک بار رفت و آمد میباشد.

نوع دیگر ویزای توریستی کانادا multiple میباشد که مدت زمان اعتبار این نوع ویزای توریستی کانادا برای ایرانی ها پنج ساله میباشد و هر شش ماه یک بار باید از مرز کانادا خارج شده و مجدد به کانادا باز گردند.

در ویزا های توریستی کانادا نوع دیگری که وجود دارد ویزای Super Visa هست . این نوع ویزای توریستی کانادا نیز برای متقاضیان ایرانی در بازه زمکانی پنج ساله است با این تفاوت که لازم است هر دوسال یک بار از مرز کانادا خارج شده و مجدد به این کشور بازگشت.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا

تمامی حقوق برای صاحب سایت محفوظ است.